Pentru ca am vazut cereri de 2 bani,oameni fara pic de imaginatie si care continua sa faca astfel de cereri,m-am decis sa va arat un model demn de urmat,atunci cand aplicati la o factiune !
Exemplu de aplicatie la Police DEpartment !
Atentie la campurile "De ce doriti sa intrati in factiune:" si "Biografie" , luati exemplu o data pentru totdeauna si faceti ceva asemanator la orice factiune aplicati !
•Nick(in joc): Numele Dumneavoastra
•Ce alte conturi detineti(nick-uri): Daca detineti treceti,daca nu,nu
•Level-ul : Levelul Dumneavoastra
•Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Orasul de provenienta
•Sex (M/F): Masculin / Feminin
•Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: DA/Nu
•In ce interval orar jucati: Intervalul oral in care activati pe server.
•De ce doriti sa intrati in factiune: Doresc sa devin membru PD deoarece sunt o persoana cinstita si motivata sa ii ajute pe cei din jurul sau. Cred ca principala mea calitate este rabdarea,iar astfel voi putea atinge toate obiectivele pe care liderul meu mi le propune,avand in vedere faptul ca stiu sa ascult intotdeauna de cei care imi sunt superiori. Stiu sa joc in echipa,sa colaborez,sa joc RP si sa ajut departamentul sa aibe parte de un joc cat mai placut.
( Acesta este un motiv care va putea fi acceptat )
•Factiunile precedente: Daca ai avut,treci aici !
•Job secundar actual: Ce job detii.
•Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ce rank ati avut,fara minciuni !
•De ce ati parasit ultima factiune: Motivul pentru care ati iesit.
•Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da/Nu+Motiv
•Poza cu /stats: Poza obligatorie cu stats.
Biografie Personala(povestioara minim 200cuvinte): Ma numesc RedForce,nascut in San Fierro in anii 93',iar acum sunt cetatean al orasului Los Santos. De mic copil,de cand plecam in vacante alaturi de verii mei,Superstar si YtZu,eu eram cel care mereu le propunea sa mergem la bunicul nostru din Las Venturas,care era sef de politie.. Inca de pe atunci eram entuziasmat cand aveam ocazia sa privesc toate echipamentele trupelor PD,sa ma asez pe fiecare scaun din fiecare masina si sa folosesc banala sirena de politie,care pe atunci mi se parea cel mai frumos cantec posibil. La varsta de 14 ani,bunicul meu m-a invatat sa trag cu deagle,observand ca sunt foarte bun si ca aveam o precizie iesita din comun.Anii treceau,iar cu fiecare lucru pe care il faceam alaturi de bunicul meu,ne dadeam seama ca descopeream din ce in ce mai multe despre mine si realizam ca aveam sa fiu un bun politist. Bunicul imi spunea mereu "Nepoate,cu tine in politie,nimeni nu ne poate face fata"..cu siguranta aceste vorbe imi umpleau ziua de bucurie si imi ofereau increderea necesara sa calc pe urmele sale . Varul meu,Superstar era mandru de mine,insa YtZu era cel care nu aprecia nimic la mine sau cel putin nu o spunea. Acesta a fost cel mai motivant lucru de care am avut parte in toata existenta mea si cred ca datorita ignorantei sale am fost determinat sa lupt si sa capat din ce in ce mai multa incredere in mine,intr-un final ajungand sa fiu un model de urmat. La sfarsitul anilor 2009',m-am inscris la academia de politie,unde mereu am fost printre primii 5,iar la sfarsitul anilor 2012 am absolvit. Acum,pentru ca au fost anuntate recrutarile pentru acest departament,sunt gata sa imi implinesc visul de-o viata si sa dovedesc tuturor ceea ce sunt in stare sa fac pentru cetateni.
(Aceasta este o biografie demna de PD ! Pentru alte factiuni,puteti sa o faceti mai scurta dar sa respectati minimul de cuvinte )
•Poza cu licentele dvs.: Poza obligatorie cu licentele dvs.
•Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: -
• In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da/Nu inca.